Tar ett øyeblikk å montere. Varer en livstid. Kan resirkuleres i en evighet.

Tar ett øyeblikk å montere. Varer en livstid. Kan resirkuleres i en evighet.

Øyeblikket, livet og evigheten. Tre kontraster man ikke tenker på når man handler takrenner. Det burde man.

 

 

Et øyeblikk
Grøvik sine systemer har god passform og er lette i vekt. Dette gjør de enkle og raske å montere. Med litt veiledning, kan man gjøre det selv. De er også kostnadseffektive sammenlignet med konkurrerende produkter.

 

En livstid
Grøvik sine takrennesystemer er en investering for livet. Grøvik® har mer enn 60 års erfaring i tøft vestlandsklima. Takrenner som ble montert i 1956 er like fine i dag. Våre systemer er godt likt av fagfolk. Aluminium ruster ikke. Ubehandlet vil den med tiden få en vakker sølvgrå patina.

 

En evighet
Grøvik sine takrennesystemer er produsert av 100% resirkulert aluminium. Dette betyr at aluminiumen benyttet i Grøvik sine takrenner har hatt et liv før de ble til en takrenne. At de er produsert av resirkulert aluminium betyr også materialet har evig liv. Aluminium kan resirkuleres igjen og igjen. Det er 100% resirkulerbart. Gjenvinning krever kun fem prosent av energien som kreves til å produsere aluminium for første gang.

 

 

 

 

Vi har en god passform på delene og gode skjøtesystemer. Vi har et særdeles bredt utvalg av deler i standardutvalget, noe som får Grøvikrenna til å passe inn over alt. I tillegg lakkerer vi spesialfarger etter ønske på bestilling.

 

Vi er ganske alene om å kunne levere spesielle sveiste vinkler av renner og rør eller andre spesialdeler, raskt og rimelig. Vi knekker også beslag-varer utenom standard til mange av våre kunder. Vi er en forholdsvis liten organisasjon som bidrar til en rask og åpen dialog vedørende nye produkter og løsninger.

 

 

Vannleder og markedsleder

Vannleder og markedsleder

Å være markedsleder i et skandinavisk klima krever fleksibilitet og omstillingsevne. Grøvik® har gjennom mer enn 60 års erfaring i et tøft vestlandsklima bevist at vi har et foretrukket produkt.

Styrke og holdbarhet som skapt for Norsk klima

Styrke og holdbarhet som skapt for Norsk klima

Grøvik sine takrennesystemer er norskprodusert av 100% resirkulert aluminium. Aluminium er det perfekte materialet for det harde norske klimaet. Våre takrennesystemer er unike når det gjelder kombinasjonen av holdbarhet og styrke. Ingen av våre deler er produsert av material under 0,9 mm tykkelse Dette gir en solid styrke.

Bærekraftig bærekraft

Bærekraftig bærekraft

Takrenner fra Grøvik er bærekraftige i dobbel forstand. Styrke, fleksibilitet og holdbarhet gjenspeiler seg både i selskap, produkt og produksjonsteknikker. I tillegg til å ha et takrennesystem som er produsert av 100% resirkulert aluminium, har vi en 100% grønn produksjonslinje med nullutslipp.

Våre tykke fleksible aluminiumsprodukter, sikrer lav vekt og effektiv montering. Dette er kombinert med unik bærekraft tilpasset ett røft klima. Vi har rennekroker som kan tåle en belastning på opptil 260 kg. Dette tilsvarer en fullvoksen sumo-bryter, eller ganske store mengder med snø og is.